Teken van vertrouwen

Een van de belangrijkste zaken in de verzekerings- en hypothekenmarkt is, dat een 'consument of zelfstandig ondernemer' vertrouwen heeft in de persoon waarmee hij of zij in zee gaat. Het gaat zeker bij hypotheken meestal om veel geld en dan moet je eigenlijk blindelings kunnen vertrouwen op de gunstige voorwaarden zonder ingewikkelde clausules en uitzonderingen. Een onafhankelijk advies staat hierbij centraal. En daarvoor kan Van Leur als specialist zonder aan een bank of maatschappij gebonden te zijn, zorgen.

Over Van Leur
Van Leur Hypotheken & Assurantiën is nu ruim 15 jaar als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van financiële diensten. Alle vereiste diploma’s zijn behaald en de vakbekwaamheid zal in de toekomst steeds worden getoetst waardoor het specialisme blijft gehandhaafd. Meer informatie vind je op de profielpagina.

Internetmakelaars Veghel

Het adviespakket van Van Leur is uitgebreid met een extra service, namelijk jouw woning zo goed mogelijk met zo min mogelijk rompslomp voor jou te verkopen. Je bepaalt zelf op welke manier je begeleid wilt worden. We starten met een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning om vervolgens na jouw goedvinden het verkooptraject in te gaan. Jij kiest zelf welke diensten jij bij ons wilt afnemen en voor een nette meerprijs kunnen we alles voor je regelen. Kijk voor meer informatie op veghel.internetmakelaars.nl.

Hypotheken

Van Leur onderscheidt zich in de drukke hypotheekmarkt door een eigentijdse en complete aanpak. De hypotheek wordt getoetst op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie.
Meer informatie »

Schade- en levensverzekeringen

Voor de financiële gevolgen van sommige risico's die u dagelijks loopt, kunt u zich verzekeren. Van Leur kijkt samen met u welke verzekeringen in uw geval noodzakelijk en welke wenselijk zijn.
Meer informatie »

Banksparen / Lijfrenteverzekeringen

Uw oudedagsvoorziening opbouwen of aanvullen? Dat kan via een bankspaarproduct of lijfrenteverzekering. Dit kan fiscaal interessant zijn omdat de premie of koopsom onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar is.
Meer informatie »