Internetmakelaars Veghel

Ik heb mijn adviespakket uitgebreid met een extra service, namelijk jouw woning zo goed mogelijk met zo min mogelijk rompslomp voor jou te verkopen. Internetmakelaars Veghel staat voor transparantie en duidelijkheid. Je bepaalt zelf op welke manier je begeleid wilt worden. We starten met een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning om vervolgens na jouw goedvinden het verkooptraject in te gaan.

Wil je je woning helemaal zelf verkopen dan betaal je een minimaal tarief. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documenten in orde zijn.  Ik kan ook begrijpen dat je graag om een zo groot mogelijk publiek  te bereiken je woning op Funda wilt aanbieden met professionele foto’s,  je woning op de juiste manier wil laten inmeten en je de bezichtigingen liever niet zelf wilt gaan doen. Daar wil ik je graag in ondersteunen.
Samenvattend: Jij kiest zelf welke diensten jij bij ons wilt afnemen en voor een nette meerprijs kunnen we alles voor je regelen.

Meer informatie vind je op veghel.internetmakelaars.nl of bel of mail me, dan bepalen we samen hoe we jouw woning het beste in de markt kunnen zetten.